It's never been easier open your physical space.

Med vår fulldriftstjänst blir det enkelt för dig att öppna butik. Vi tar fullt ansvar och assisterar er hela vägen från första idé till att operativt driva en eller flera butiker. Alltid med samma centrala fokus på att skapa extraordinära kundupplevelser.

Vår process.
Screening

Vi identifierar era behov, förutsättningar och målsättningar. Vad finns idag? Vad behövs? Vad är mål och syfte med retailsatsningen? Vilka resurser finns? Budget? M.m. Här säkerställer vi att vi det skapas en tydlig bild över vad som skall göras.

De-brief

Vi summerar det första steget och säkerställer att vi förstått uppdragets karaktär och målsättningar. Syftet med detta steg är att säkerställa att vi har total samsyn kring vad vi skall skapa tillsammans och att vi utgår från samma plattform i det fortsatta arbetet.

Koncept

I det här steget sätter vi hela projektet i teorin. Vi presenterar förslag på hur vi skulle ta oss an varje del som specificerats i de-brief:en. Vi tar tillsammans med er fram och presenterar en övergripande strategi, arbetssätt och koncept. Här kommer vi överens om vad som skall skapas hela vägen ned på detaljnivå.

Genomförande

Nu ser vi till att konceptet och projektet blir verklighet. Genom en stark projektledning översätter vi ord till handling och säkerställer att alla delar sammanflätas väl oavsett storlek på projektet, alltid med kundupplevelsen i fokus

 

Berättelser

Varumärken och människor som använder Slash.ten är inte som alla andra.

 

Ett nytt sätt att köpa bil

Hur BMW & MINI vänder upp och ned på den traditionella köpprocessen med Slash.ten.

''För oss var det viktigt att välja den partner med bäst upplevelse''
Jon Lööf, Casall, Stockholm
Betrodda av några av världens
starkaste varumärken.
Vi finns här för att hjälpa till.
Support är bara två knapptryck bort och finns dygnet runt för att hjälpa dig. 
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon