Slash.ten tar ett steg in i framtidens retail genom the Lobby

1 MIN LÄSNING

Nu är det officiellt att Slash.ten blir den aktör som bemannar AMF fastigheters nya retailsatsning the Lobby. Uppdraget handlar om att förvalta varumärkesupplevelsen för flertalet varumärken, att ta hand om besökarna/gästerna på bästa sätt genom dedikerade och motiverade stjärnor (det andra företag kallar anställda) och därmed bidra till en fantastisk kundupplevelse.

Vi kommer ha ett supervasst team med glada och engagerade stjärnor som kommer göra allt för att både the Lobby, hyresgästerna och kunderna ska bli riktigt nöjda. Det är ett noggrant utvalt team som skapa den kundupplevelse som krävs inom retail framgent.

The Lobby öppnar den 5:e april och är en helt ny typ av handelsplats i Stockholm. Det ska bli en modern shoppingplats där varumärken kan hyra in sig med korttidsavtal på minimum en månad. I avtalet ingår det inredning till butiken, städning, säkerhet och alltså även stjärnor som kommer att sköta försäljningen och presentationen av varorna. Syftet med konceptet är att aktörer ska kunna stärka sitt varumärke, sin e-handel, lansera nya produkter och få prova på marknaden under en kort period utan att binda sig.

Slash.ten tror att framtidens retail handlar till stor del om att vara mycket mer agil. Att med hjälp av teknik, koncept och inte minst ett positivt bemötande bygga varumärke samt generera försäljning. Det handlar lika mycket om att vara en marknadsplats som en försäljningskanal och därför är vi extra stolta över att få vara en del i denna satsning som kommer kunna ge både nyttiga insikter samt vara ett viktigt efterföljansvärt exempel för branschen som helhet.

Detta är ett av de mest spännande projekt vi haft på Slash.ten och vi är extremt stolta över att ha blivit utvalda som leverantör till den delen av kundupplevelsen som vi tror är viktigast även framåt, bemötandet.

Slash.ten Newsroom.

Liked the article? Sign up for more similar.

We're aiming to build a hub with interesting stories and insights dedicated to add a value for you. Want to be the first to know? Simply enter your email address and we'll take care of the rest.