Välkommen till ett enklare sätt 

att driva fysisk handel. No fuzz. 

All inclusive. Retail as a service.

Co-X

Co-X är en ny tjänst skapad av ledande byråer och experter för att hjälpa fastighetsägare och varumärken att vinna på en allt tuffare marknad. Genom samarbete hjälps vi åt att skapa starkare fysiska retail-upplevelser.

 

Retail as a service, utformat efter era behov.

Fastighetsägare söker relevant innehåll till sina lokaler. Vi hjälper till med att skapa co-retail-platser som matchar kund med varumärke.

Varumärken vill möta sina kunder, stärka sitt varumärke och driva försäljning. Våra co-retail-platser löser detta genom full service, flexibla avtal och kostnadseffektiva lösningar.

Kunder vill besöka platser som är intressanta, på riktigt. Tillsammans bygger vi livskraftiga mötesplatser med rätt erbjudande för rätt kund.

Den nya logiken.

Varumärken får tillgång till yta och drift för fast månadskostnad. Genom smart system för att
optimera tid över dygnet.

Vi tar hänsyn till varje unik plats och gör det bästa av den. Tillsammans med fastighetsägare färdigställer vi lokal och inredning 

Anledningen.

Säg adjö till mediokra upplevelser.

RAAS är ett co-retailupplägg som syftar till att underlätta, förenkla besluten kring en retailsatsning och erbjuda äkta kundnytta. För ett fast pris erbjuder vi en helhetslösning som är betydligt billigare än att öppna egen retail. Dock med samma eller kanske fler fördelar för alla inblandnade.

En tjänst skapad av företag som alla är  experter inom sina områden. Retail as a service är ett framgångsrikt sätt att bedriva modern fysisk retail, både för kunden, varumärkena och fastighetsägarna. Det är en modell som är både flexiblel och kostnadseffektiv för alla inblandade. 

Allt ingår.

Lokal & inredning.

Kurering av innehåll.

Koncept & marknadsföring

Drift & service.

Kostnadseffektivt.

Flexibelt.

Ni kan slappna av, fokusera på er övriga verksamhet.  

Behöver du ännu fler anledningar att skapa fysiska möten och relationer? Okej, här har du 6 till.

37%

10x

CLV

100%

2x

Noll

Vi finns här för att hjälpa till.
Support är bara två knapptryck bort och finns dygnet runt för att hjälpa dig. 
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon