top of page
Slash.ten_white.png

En rekrytering för att säkerställa att man lever som man lär på nya NK Sport.

En rekrytering för att säkerställa att man lever som man lär på nya NK Sport.

NK Sport, en progressiv premiumdestination för performance-produkter kommer inte lämna någonting till slumpen. Det står klart efter att Slash.ten genomfört en try-out i syfte att hitta ett team experter som ska ge bästa tänkbara service till konceptets alla kunder. Uppgiften: att hitta en grupp människor som är trovärdiga inom sitt område, har rätt värderingar och kunskap men också är konnässörer på det fysiska mötet. Unika koncept, kräver unika tillvägagångssätt och det var just därför Slash.ten genomförde en rekryteringsprocess som på riktigt testade, erfarenhet, kunskap, värderingar, samarbetsförmåga och inte minst individens inställning. 

''

Det var viktigare för oss hur personen är och hur de agerar än vad de tidigare gjort. Vi ville säkerställa att man lever som man lär helt enkelt

''

- Annie Hagman, Projektledare Slash.ten

DSC05375_1.jpg

Första delen av processen hade en mer traditionell karaktär och bestod av headhunting, noggranna intervjuer och referenstagningar som ledde fram till ett första urval. Därefter blev testerna bokstavligen svettigare då man kontrollerade delar av det som sagts under intervjun. Hade man viljan, inställningen och förmågan man sagt sig ha, var man beredd att göra det som krävs kopplat till uppgiften och kunde samarbeta med andra?

 

Alla samlades en tidig morgon nu i maj på Slash.ten-kontoret i centrala Stockholm.  Marc Nylander, mannen bakom NK Sport, inspirerade den grupp av spända och entusiastiska personer som kvalat in, genom att berätta om den nya destinationen NK Sport. Därefter följde Yoga lett av Sofie Kraft för att få alla avslappnade samt att testa att de personer som ska jobba på Yoga-avdelningen också var experter inom sitt gebit. Varje person fick sedan presentera sig själv samt sin passion för den avdelning de sökt till i syfte att se hur väl de kan sälja sig själva och passionen.

 

Efter en lätt vegetarisk lunch var det dags för det stora fysiska provet. I en mycket brant och lång backe skulle man i lag ta sig upp och ner så många gånger som möjligt på 30 minuter avrundat med 30 min av fysiska styrkeövningar i grupp. Svetten rann, tårar kom fram och det var nu kampen mot sig själv och de andra började. Övningarna leddes av Stefan Erlandsson, elitmilitär och äventyrare som bl.a. rott över Atlanten och som hela tiden utmanade, granskade och peppade gruppen.

 

Slash.ten. hade representanter närvarande hela dagen som analyserade, antecknade och letade efter de personligheterna/stjärnorna som de sökte till det just detta specifika projekt.


Mot slutet av try-out_en hade man lokaliserat och valt ut ett team som pga förfarandet redan innan öppning är hopsvetsat och dessutom genomgått prövningar som i forskning visat sig skapa lojalitet och höja utträdesbarriärer för gruppen.

Vi är mycket glada över att ha hjälpt personer som har passion att hitta rätt och att få vara del av en av de absolut mest spännande retailsatsningarna i Sverige just nu och inte minst är vi glada över att ännu en gång genomfört något som utmanar det traditionella sättet att göra saker

''

''

- Annie Hagman, Projektledare Slash.ten

Slashten NK DanielRonnback 088.jpg

Övningarna leddes av Stefan Erlandsson, elitmilitär och äventyrare som bl.a. rott över Atlanten och som hela tiden utmanade, granskade och peppade gruppen.

Nyheter.

Ta del av dom 
senaste nyheterna.

Karriär.

Vill du vara med och 
förändra hela vår 
bransch?

Vi finns här för att hjälpa till.
Support är bara två knapptryck bort och finns dygnet runt för att hjälpa dig. 
Slash.ten_white.png
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
bottom of page