Slash.ten_white.png
Slash.ten_white.png

Slash.ten rekryterar till en sportdestination utöver
det vanliga på Nordiska Kompaniet

I höst öppnar NK en ny sportdestination som kommer vara unik i sitt slag och en av de mest intressanta shoppingupplevelserna i Norden. Här kommer kunden hitta noggrant kurerade, progressiva och innovativa varumärken i en inspirerande miljö. Slash.ten, retailbyrån som gjort sig kända för en unik retailkompetens och kultur kommer under april och maj rekrytera passionerade stjärnor som älskar kundmötet, sport och äventyr.

Jani Kristoffersen från den prisbelönta arkitektbyrån Guise, son tidigare skapat Fotografiska museet i Stockholm och nu senast även i London, är mannen bakom konceptet.

- Nya NK Sport kommer bli ett av Europas mest nytänkande sportkoncept. På 1800 kvm i en värld, starkt influerad av progressiva modebutiker, presenterar vi det allra bästa för alpinism, outdoor, running, cycling, fitness och yoga i ett ytterst noga utvalt sortiment. Vi kombinerar världsledande sport- och friluftsvarumärken såsom The North Face, Patagonia, Nike och Adidas tillsammans med mer unika varumärken som Satisfy Running, Black Yak och Snow Peak Japan. Jag tror att det saknas en riktig premiumdestination för sportprodukter, NK känns som rätt plats att skapa den på, säger Marc Nylander, entreprenören bakom NK Sport.

Den nya sportdestinationen på NK öppnar under hösten 2019.

''

Nya NK Sport kommer bli ett av Europas mest nytänkande sportkoncept. På 1800 kvm i en värld, starkt influerad av progressiva modebutiker, presenterar vi det allra bästa för alpinism, outdoor, running, cycling, fitness och yoga i ett ytterst noga utvalt sortiment.

''

- Marc Nylander.

KONCEPTET

''

Jani Kristoffersen från den prisbelönta arkitektbyrån Guise, son tidigare skapat Fotografiska museet i Stockholm och nu senast även i London, är mannen bakom konceptet.

''

I det här konceptet får du möjlighet att jobba tillsammans med varumärken och team i absolut världsklass. Brinner du för en aktiv livsstil så kommer det här vara en unik chans att vara med på en spännande resa.

''

''

- Anton Granlund.

Nyheter.

Ta del av dom 
senaste nyheterna.

Karriär.

Vill du vara med och 
förändra hela vår 
bransch?