top of page
Slash.ten_white.png

Slash.ten hjälper NA-KD öppna 2500 kvm butik i Mall of Scandinavia.

Slash.ten hjälper NA-KD öppna 2500 kvm butik i Mall of Scandinavia.

Rekordväxande e-modehandelsföretaget NA-KD har förstått att fysisk handel stärker onlineaffären, varumärket och inte minst relationen till slutkunden. Därför har man valt att komplettera sin e-handel med fysiska butiker. För sin lansering i Stockholm kontaktades Slash.ten som på blixtsnabba 6 veckor, i nära samarbete med NA-KD, hittade en lokal, konceptualiserade, byggde och öppnade en 2500kvm stor butik i Mall of Scandinavia.

''

Vi säljer till 1 000 fysiska butiker i Europa. Online är fortfarande majoriteten så klart och störst fokus, men vi ser att finnas fysiskt är väldigt varumärkesbyggande och att vår kund finns i och runt Mall of Scandinavia

''

- Magnus Hjörne, Co-Founder NA-KD

Slashten_NAKD_MOS_008.jpg

Den 6e juli slog portarna upp och Intresset kring butiken var enormt med en 600 meter lång kö ringlandes genom gallerian. Omsättningen har varit hög och inte minst har kunderna varit intresserade samt uttryckt stor uppskattning över att få möta varumärket i det fysiska rummet.

 

Vi på Slash.ten är stolta över att få göra detta med ett ett varumärke som NA-KD och är övertygade om att succen kommer att fortsätta, både digitalt och fysiskt.

Vi tror att fler aktörer som har startat på nätet kommer att gå fysiskt och vi är riktigt glada över att få hjälpa en av Sveriges mest spännande e-handlare i denna etablering

''

''

- Anton Granlund, Slash.ten

Slashten_NAKD_MOS_010.jpg

KOM IGÅNG

För att ta reda på hur vi skulle kunna bygga en bra lösning för dig, eller kontakta oss.

Nyheter.

Ta del av dom 
senaste nyheterna.

Karriär.

Vill du vara med och 
förändra hela vår 
bransch?

Vi finns här för att hjälpa till.
Support är bara två knapptryck bort och finns dygnet runt för att hjälpa dig. 
Slash.ten_white.png
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
bottom of page