top of page

Hur iDeal of Sweden förhöjer upplevelsen 
för sina kunder med hjälp av Slash.ten.

3 MIN LÄSNING
Upplev varumärket, på riktigt.

iDeal Of Sweden, ett mode- och livsstilsvarumärke för mobila tillbehör med stora framgångar online och hos externa återförsäljare ville stärka upp sin fysiska närvaro med egenägda konceptbutiker.

Slash.ten fick uppdraget att starta upp varumärkets två första butiker på Arlanda och i Mall of Scandinavia med det uttalade syftet att stärka varumärket mot slutkonsument samt bedriva försäljning på plats. Slash.ten har hjälpt till inom samtliga delar såsom konceptualisering, byggnation, projektledning och löpande drift av båda butikerna. 

iDeal Of Sweden noterade omgående positiva effekter såsom ökad trafik till hemsidan i den lokala regionenen samt förhöjt varumärkesgillande. Dessutom är butikerna från start lönsamma.

 

Vi på Slash.ten menar att detta är ett utmärkt exempel på hur den nya tidens butiker kan lyfta både varumärke och försäljning om man gör det på rätt vis.

Resultat.
Lönsam affär.
Butikerna har sedan första början varit lönsamma.
Ökad trafik till hemsidan i lokalområdet.
Man har sett ökad trafik till hemsidan i de lokala regionerna kring butikerna.
Förhöjt varumärkesgillande.
Man har sett ökad trafik till hemsidan i de lokala regionerna kring butikerna.

''Vi har använt oss av Slash.ten för att hjälpa oss att få igång vår retail-satsning, dom har varit en väldigt viktig resurs och ett viktigt bollplank från dag 1. Det känns som att hela gänget på Slash.ten har varit väldigt engagerade och dom har verkligen varit till stor hjälp för oss med deras erfarenheter och kunskaper från tidigare retail-etableringar. Vi är grymt nöjda med alla stjärnor som tar hand om kunderna i våra butiker och hjälper till att utveckla oss till det bättre.'' 

- Filip Ummer, Co-founder iDeal of Sweden

KOM IGÅNG

För att ta reda på hur vi skulle kunna bygga en bra lösning för dig, eller kontakta oss.

bottom of page