Förmodligen marknadens bästa lösning för tillfällig bemanning.

Fulladdade med otrolig energi och servicefokus, och på plats inom 24 timmar. Slash.tens community: vår unika pool-tjänst, innebär slutet på att lösa akuta schemaproblem.

Vår process.
Screening
Vi letar upp de bästa stjärnorna
Vi bokar precis enligt rätt behov.
Vi ser till att det är /10.

Det börjar med att vi sätter oss in i ert varumärke, DNA och kultur. Vi tittar på hur nuläget ser ut, genomför en noggrann behovsanalys och upprättar en tydlig stjärnprofil.

När vi säkerställt att vi har samsyn samlar vi in de bästa kandidaterna som genomgår intervjuer, rollspel och personlighetstester för att därefter presenteras för er. Först när de godkänts, går de igenom våra retail-akademier och introduceras i ert varumärke.

Till alla projekt tillsätter vi en dedikerad projektledare som tar hand om all uppföljning, hjälper till med era bokningar och utvecklar samarbetet. Ni bokar stjärnorna när behovet finns

Vi vill utmana den traditionella stor-bemanningen i allt vi gör. Vad som gör oss annorlunda är våra uppföljningar med stjärnor veckovis, säljträningar månadsvis samt övriga processer för hur du skapar en stark retailkultur. Vi kallar det /10 receptet

Berättelser

Varumärken och människor som använder Slash.ten är inte som alla andra.

 

Stjärnor som matchar din business.

Tillsammans bygger vi en pool av stjärnor som ligger i linje med både våra och ert varumärkes DNA samt syn på vad fantastisk kundupplevelse är. Ni bestämmer själva vilka variabler som är viktigast för era butiker och dess behov. Exempel på dessa ser du nedan. Hela vägen från rekrytering till utbildning och uppföljning, är kundupplevelse och bemötande den centrala faktorn. Genom unika metoder har vi ökat KPI’er med 40% i våra case.

Vad är den önskade energinivån?

Low

High

Hur viktigt är flexibilitet?

Firm

Flex

Hur försäljningsorienterat är behovet?

Low

High

Nennah Strömfelt
Hög energi, säljfokuserad
Destiny Fröstad
Brand ambassador, flexibel

En lösning för alla 
era butiker.

Med vår on-demand service gör vi det enkelt för alla dina butiker att dra nytta från en och samma lösning. I en stad eller i hela landet.

Oavsett ort eller läge så har ni en och samma kontaktperson och stjärnor som är tränade i ert
varumärke och vår service-nivå.

G-Star Gallerian

Charlie Palm jobbar

11:00-20:00

''För oss var det viktigt att välja den partner med bäst upplevelse''
Jon Lööf, Casall, Stockholm
Vi finns här för att hjälpa till.
Support är bara två knapptryck bort och finns dygnet runt för att hjälpa dig. 
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon