rq43l-A8.png

Bli en del av ett projekt som
pushar gränsen för wellness.

Snart öppnar ASCARO padel & social.

Tanken att utveckla en padel- och träningsanläggning har funnits i flera år och det har tagit lång tid att få alla bitar på plats, men nu byggs det för fullt på taket och i april slås portarna upp för en padel- och träningsanläggning.

Är du redo för

Din nästa utmaning?

Vill du vara en del av något unikt? Minns man dig efter ett bara ett kort möte? Älskar du träning och kan grunderna i padel? Då kommer du älska det här uppdraget!

Nu har du chansen att bli en del av det team som ska skapa en av Sveriges mest exklusiva och spännande platser inom träning, livsstil och padel? En social mötesplats i centrala Sthlm på NK-Parkadens tak där ingen lämnas oberörd? Du vill inte missa detta!

Är du den

Vi söker?

Du är en person som utstrålar genuin glädje, energi och passion. Du är inte rädd för att testa nya vägar och det finns inget du älskar mer än att vinna. Du är medveten om att resan sällan är rak, och du tycker att det är precis det som är charmen. Vidare är du skarp, öppen, driftig, lösningsorienterad och självgående. Du strävar efter att göra ett starkt positivt intryck hos alla du möter och gör alltid det lilla extra.

NK Padel & Social by ASCARO är inte som alla andra padelanläggningar. Det är inte en rackethall i mängden - inte du heller. Du vet vad som krävs för att vara en del av/skapa NK Padel & Social by ASCARO till världens mest spektakulära padelanläggning. 

Vår process

Ansök
Ladda upp ditt cv, svara på några frågor och skicka in din ansökan. Det är inte svårare än så.
Personlighetstest
Personlighet är avgörande. Därför använder vi oss av personlighetstester som kombinerar beprövad psykologi med den senaste teknologin, som innehåller AI och machine learning.
Intervju
Vi vill såklart lära känna dig. Om du matchar vår personlighet som vi letar efter, bjuder vi in dig till en intervju över en kaffe eller energidryck om du föredrar det.
Har du det som krävs för att bli en stjärna? Vi rollspelar och testar alla i vårt community i simulerade, verklighetstrogna situationer.
Rollspel
rq43l-A8.png

Ta chansen och sök nu.

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook

CUSTOMERS

STARS

RETAIL OPERATIONS

OUR CULTURE

COMMUNITY

MEET OUR STARS

CO-RETAIL

OUR PROCESS

RECRUITMENT

APPLY NOW